Céges feliratos piperecikk ajándékok

Céges feliratos piperecikk ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!

Digitális lázmérő. Celsius vagy Fahrenheit kijelzéssel. Az elemet tartalmazza.

Digitális lázmérő

Digitális lázmérő
Digitális lázmérő Digitális lázmérő

Digitális lázmérő megtekintése a reklámajándék.hu oldalon.

Megrendelés

1.
Mennyiség: db
hint
2.

3.
Színek száma:
 
4.
Kapcsolattartó*:
Cégnév*:
E-mail cím*:
Telefon:
Postacím:
Megjegyzés:

* - az adat megadása kötelező

A megrendeléssel elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.
(Melynek lényege, hogy nagykereskedésünknek magánszemélyeket és 20 000 Ft + Áfa alatti rendeléseket nem áll módjában kiszolgálni.)
Munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsa a részleteket és az emblémázást, ezt követően véglegesítjük rendelését.

Termék adatok

Digitális lázmérő. Celsius vagy Fahrenheit kijelzéssel. Az elemet tartalmazza.

Listaár:
685 Ft
Kedvezményes ár:
akár 438 Ft (219 db-tól)
Megtakarítás:
akár 36%
Cikkszám:
2636-02
Emblémázás:
Javasolt emblémázási méret:
14 × 7 / 20 × 6 mm
Termékméret:
12,3 × 1,8 × 1 cm
Súly:
0.027 kg
Csomagolás:
Díszdoboz
Csomag:
10 db
Karton:
300 db
Származás:
Kína
Karton méret:
42,5 × 31,5 × 20 cm
Karton súly:
8.1 kg
feliratos piperecikk ajándékok Céges
feliratos piperecikk ajándékok Céges
feliratos piperecikk ajándékok Céges
feliratos piperecikk ajándékok Céges

Előző oldal
Előző
oldal
Következő oldal
Következő
oldal

Még több Piperecikk: ruha-, cipő-, szemüvegtisztító :: köntös :: gyertya :: fürdőszobai szett, mérleg :: szappan, krém, parfüm, ajakír :: törölköző :: fogkefe :: fertőtlenítő, törlőkendő, papírzsebkendő :: piperetükör :: piperekészlet :: termotasak :: manikűrkészlet :: elsősegélykészlet :: varrókészlet :: orvosi kellékek :: Hajkefe, fésű

Életünkben ingázunk a munkahely és az édes otthon között. Dolgozni járunk, ahol az irodaszerek körülvesznek bennünket, otthon azonban meg kell teremtenünk - tennünk kell érte - saját kis miliőnket. A háztartási piperecikkek éppen ezért ideális ajándékok, mivel otthon köszönnek vissza ránk. Meghittséget és bizalmat kell sugároznia, harmonizálni kell az otthon melegségével, mindemellett nem árt, ha hasznos funkcióval szolgál. Minden nő táskájában megtalálhatók a szépségápolást szolgáló piperecikkek. Éppen ezért ebbe a személyre szabott kategóriában termékeink egészen sok félék, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő feliratozott reklámajándékot. A varrókészlet és a cipőtisztító készletek mellett a manikűrkészletekkel személyre szabott hasznos ajándékot adhatunk át. Az emblémázási technikák közül a leginkább alkalmazható a tamponnyomás és szitanyomás, a különlegesebb bőr hatású termékek esetében a dombornyomás, a fém készleteknél a gravírozással lehet feliratokat készíteni. A manikűrös készletek tartói főként a kék, lila és ezüst árnyalataiból építkeznek, de a fekete is megtalálható. A piperetükrök színvilága harmonizál a piperecikkek vidám színeivel. Kis helyen elférő mégis remekül emblémázható ajándéktárgyak. Ebbe a kategóriába tartoznak még az egészségügyi csomagok (autós- és házi elsősegély készlet, túlélő, sebtapaszkészlet), a higiéniai felszerelések, az egészséges életmódot folytatók számára a lépésszámlálók számtalan változata, tisztálkodó szerek, illatosítók, mécsesek, aroma szettek, sminkkészletek, törölközők, hűtő-fűtő tasakok, strandtörölközők, testmasszírozók, szájápolási termékek és ajakbalzsamok. Az egyszerűbb feliratozott ajándéktárgyaktól a komplexebb emblémázott piperecikk készletekig mindenki talál megfelelő reklámajándékot.

További reklámajándék kategóriák: Szerszám, közlekedés :: Mappa, névjegytartó :: Étel, ital :: Tárca, kulcstartó :: Irodaszer :: Pendrive :: Elektronika :: Szabadidő :: Óra :: Ruházat-kiegészítő :: Konyha :: Írószer :: Ruházat :: Esernyő :: Táska :: Öngyújtó