Céges feliratos piperecikk ajándékok

Céges feliratos piperecikk ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!

Ragtapaszok átlátszó dobozban. Tartalma 5 db ragtapasz.

Ragtapaszok dobozban

Ragtapaszok dobozban
Ragtapaszok dobozban Ragtapaszok dobozban

Ragtapaszok dobozban megtekintése a reklámajándék.hu oldalon.

Megrendelés

1.
Mennyiség: db
hint
2.

3.
Színek száma:
 
4.
Kapcsolattartó*:
Cégnév*:
E-mail cím*:
Telefon:
Postacím:
Megjegyzés:

* - az adat megadása kötelező

A megrendeléssel elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.
(Melynek lényege, hogy nagykereskedésünknek magánszemélyeket és 20 000 Ft + Áfa alatti rendeléseket nem áll módjában kiszolgálni.)
Munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsa a részleteket és az emblémázást, ezt követően véglegesítjük rendelését.

Termék adatok

Ragtapaszok átlátszó dobozban. Tartalma 5 db ragtapasz.

Listaár:
95 Ft
Kedvezményes ár:
akár 64 Ft (1579 db-tól)
Megtakarítás:
akár 33%
Cikkszám:
1020-23
Emblémázás:
Javasolt emblémázási méret:
70 × 25 / 90 × 30 mm
Termékméret:
4 × 10,1 × 0,9 cm
Súly:
0.014 kg
Csomagolás:
Nincs egyesével csomagolva
Csomag:
100 db
Karton:
600 db
Származás:
Kína
Karton méret:
55 × 26,5 × 24 cm
Karton súly:
8.4 kg
Céges feliratos ajándékok piperecikk
Céges feliratos ajándékok piperecikk
Céges feliratos ajándékok piperecikk
Céges feliratos ajándékok piperecikk

Előző oldal
Előző
oldal
Következő oldal
Következő
oldal

Még több Piperecikk: ruha-, cipő-, szemüvegtisztító :: termotasak :: piperekészlet :: szappan, krém, parfüm, ajakír :: gyógyszeresdoboz :: varrókészlet :: fogkefe :: gyertya :: piperetükör :: elsősegélykészlet :: masszírozó :: kefe :: fürdőszobai szett, mérleg :: törölköző :: manikűrkészlet :: köntös :: orvosi kellékek :: fertőtlenítő, törlőkendő, papírzsebkendő

Életünkben ingázunk a munkahely és az édes otthon között. Dolgozni járunk, ahol az irodaszerek körülvesznek bennünket, otthon azonban meg kell teremtenünk - tennünk kell érte - saját kis miliőnket. A háztartási piperecikkek éppen ezért ideális ajándékok, mivel otthon köszönnek vissza ránk. Meghittséget és bizalmat kell sugároznia, harmonizálni kell az otthon melegségével, mindemellett nem árt, ha hasznos funkcióval szolgál. Minden nő táskájában megtalálhatók a szépségápolást szolgáló piperecikkek. Éppen ezért ebbe a személyre szabott kategóriában termékeink egészen sok félék, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő feliratozott reklámajándékot. A varrókészlet és a cipőtisztító készletek mellett a manikűrkészletekkel személyre szabott hasznos ajándékot adhatunk át. Az emblémázási technikák közül a leginkább alkalmazható a tamponnyomás és szitanyomás, a különlegesebb bőr hatású termékek esetében a dombornyomás, a fém készleteknél a gravírozással lehet feliratokat készíteni. A manikűrös készletek tartói főként a kék, lila és ezüst árnyalataiból építkeznek, de a fekete is megtalálható. A piperetükrök színvilága harmonizál a piperecikkek vidám színeivel. Kis helyen elférő mégis remekül emblémázható ajándéktárgyak. Ebbe a kategóriába tartoznak még az egészségügyi csomagok (autós- és házi elsősegély készlet, túlélő, sebtapaszkészlet), a higiéniai felszerelések, az egészséges életmódot folytatók számára a lépésszámlálók számtalan változata, tisztálkodó szerek, illatosítók, mécsesek, aroma szettek, sminkkészletek, törölközők, hűtő-fűtő tasakok, strandtörölközők, testmasszírozók, szájápolási termékek és ajakbalzsamok. Az egyszerűbb feliratozott ajándéktárgyaktól a komplexebb emblémázott piperecikk készletekig mindenki talál megfelelő reklámajándékot.

További reklámajándék kategóriák: Elektronika :: Óra :: Konyha :: Írószer :: Öngyújtó :: Ruházat-kiegészítő :: Mappa, névjegytartó :: Pendrive :: Táska :: Ruházat :: Étel, ital :: Szabadidő :: Szerszám, közlekedés :: Irodaszer :: Esernyő :: Tárca, kulcstartó